Forestplot R pakket - wat je er niet mee kan doen.


Statistisch Grappig: The Forest Plot Trilogy - een aangrijpende thriller concludeert

Wanneer u een meta-analyse uitvoert, visualiseert u uw resultaten meestal met een zogenaamde forest plot. Deze plot is automatisch beschikbaar in de pakketten voor meta-analyse (zoals meta), maar er zijn momenten dat je het "vanaf het begin" zou willen plotten en het volledig zou willen aanpassen. Na wat geworstel met ggplot2 ontdek je bosperceel pakket boos worden dat je zoveel tijd hebt verspild. Maar voordat je zo enthousiast wordt over het nieuwe pakket, lees eerst hieronder:)

De bosperceel functie kunt u de hieronder zichtbare plot coderen.

De vetgedrukte koppen zijn gemaakt met is.samenvatting argument in de forestplot() functie. Wanneer je TRUE in een vector zet, zal een bepaalde lijn vetgedrukt worden. Maar vergeet niet dat de hele lijn ook zal worden opgemaakt. In het bijzonder, als dit de laatste lijn is, zal die behandeld worden als de samenvatting voor alle patiënten. Dus als u om een of andere reden alle effecten van dezelfde grootte en vorm wilt hebben, kunt u niet is.samenvatting() functie. En de prijs die daarvoor betaald moet worden is het verlies van vetgedrukte koppen, behalve de titel, net als op het perceel hieronder.

Sorry:( Als je de truc kent, laat het me weten in de commentaren.

Dit bericht is geplaatst in Blog. Maak een bladwijzer van de permalink .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch
Gratis WordPress-thema's